Xemeneies sense fum a l’Empordà

Chimeneas sin humo en el Empordà

Millors xemeneies sense sortida de fums

En aquest article, des de XemeneisPayet, distribuïdor de xemeneies  a l’Empordà volem parlar-vos de les xemeneies sense fum. Imagineu-vos la possibilitat de gaudir d’un ambient càlid, combinant amb el disseny i l’elegància d’una xemeneia, i tot això, sense la necessitat de preocupar-vos per afegir-hi llenya, ni preocupar-vos per les olors de la mateixa, estem parlant de xemeneies sense fum.

Per descomptat, l’allunyament dels focs fumejants ha fet que molts es preguntin com mantindran els seus salons càlids i acollidors sense el familiar crepitar una xemeneia. Al capdavall, una xemeneia pot transformar un saló en un refugi de calidesa i sofisticació. Afortunadament, hi ha solucions que us ajudaran a aconseguir la xemeneia dels seus somnis eliminant per complet la producció de fum.

De fet, les xemeneies que funcionen amb el que es coneix com a combustible sense fum són cada vegada més populars a les llars modernes i presenten una sèrie d’avantatges sobre els seus homòlegs més tradicionals.

Les xemeneies de bioetanol i les xemeneies de gas, per exemple, són xemeneies sense fum i poden instal·lar-se ràpida i fàcilment sense necessitat d’una xemeneia i sense comprometre lestil. En aquesta breu guia, exposem les opcions de combustible si esteu pensant en instal·lar un foc sense fum amb troncs de foc sense fum.

Què és el combustible sense fum?

Els combustibles sense fum inclouen els diferents tipus de combustible que només produeixen quantitats molt petites de fum quan es cremen. Entre els tipus de combustible sense fum hi ha, per exemple, el bioetanol i el carbó sense fum, en què aprofundirem en aquesta breu guia.

Per què hauria d’utilitzar combustible sense fum i xemeneies sense fum?

El combustible sense fum és una alternativa molt més segura que el combustible que produeix fum, especialment la fusta humida. Les xemeneies i estufes de llenya produeixen una sèrie de gasos tòxics i partícules (PM) que poden augmentar el risc que una persona desenvolupi malalties cardíaques i pulmonars.

El fum de les xemeneies és especialment perillós per a les persones amb malalties cròniques, així com per als ancians i els joves.
Quin tipus de combustible sense fum he de triar: el millor combustible per a cremadors de llenya, xemeneies i altres

En última instància, això depèn del model de la seva xemeneia i del que espera obtenir-ne. Si opteu per una bioxemeneia, com un dels molts i magnífics models, podreu gaudir d’una sèrie d’avantatges en utilitzar el combustible de bioetanol. Entre elles es troben:

L’opció de comprar biocombustibles perfumats perquè el seu saló faci olor de meravella
Emissions de diòxid de carboni molt més baixes en comparació amb altres combustibles
Les bioxemeneies no tenen xemeneia i estan totalment lliures de cendres i fums
Les bioxemeneies són fàcils d’instal·lar i molt fàcils d’usar
La combustió de bioetanol no produeix partícules nocives
Les bioxemeneies estan disponibles en una àmplia gamma d’estils moderns que encaixen perfectament al saló (independent, estil xemeneia, etc.)

Xemeneies sense fum a l'Empordà
Xemeneies sense fum a l’Empordà

Xemeneies de Bioetanol a l’Empordà

Les estufes i xemeneies de Bioetanol, ens permeten gaudir d’un foc real, sense la necessitat de tenir un tir de xemeneia, ni haver de preocupar-nos per instal·lacions complexes, i per descomptat sense fum. A XemeneiesPayet, podem assessorar-vos sense compromís en quina és la millor xemeneia sense fums per a la vostra llar, som especialistes en instal·lacions de xemeneies sense fum a L ‘ Empordà.

About the Author

You may also like these