On comprar estufes de pèl·let a L’Empordà

Què són les estufes de pèl·lets?

Les estufes de pèl·lets són bàsicament, estufes generalment usades en habitatges unifamiliars i xalets, que usen com a combustible pèl·lets. El seu ús s’ha generalitzat, ja que proporcionen un gran rendiment de calor i alhora el seu sistema de combustible, els pèl·lets, que són un tipus de biomassa, és renovable, i per tant, és una energia ecològica amb un alt poder calorífic . Es poden utilitzar com a sistema de calefacció central o auxiliar, i pel que fa al seu ús, com hem comentat, és adequat per a habitatges unifamiliars, cases rurals, xalets…Si bé el seu ús no és exclusiu d’aquest tipus d’habitatges i avui a dia, pel fet que el seu rendiment i costos, són molt eficients el seu ús està de moda.

Si cerques adquirir una estufa de pèl·lets a L’ Emporda, a Xemeneis Payet, el podem assessorar, sobre el model adequat per al seu habitatge. El tipus de model d’estufa de pèl·lets depèn sobretot d’ús, si és per a una habitació principal, un menjador, o com a sistema auxiliar de calefacció, així com el seu sistema de control, si és per comandament a distància, automatitzada…Existeixen al mercat tres grans tipus d’estufes de pèl·lets, les d’aire, les canalitzables i les termoestufes o hidroestufes, cadascuna compta amb les seves característiques, ia Xemeneis Payet, estufes de pèl·let a l’Empordà, us podem assessorar sobre quin triar .

Avantatges d’ús de les estufes de pèl·lets

Aquest tipus d’estufa, cada cop més comercialitzat, presenta diversos avantatges respecte a les xemeneies. Utilitzen una energia neta i ecològica, els pèl·lets, els pèl·lets (biomassa renovable) i alhora els residus quedem, no surten a l’exterior, amb la qual cosa es redueixen considerablement els riscos d’incendis, o de tocar el foc accidentament, i cremar-nos.

On comprar estufes de pèl·let a L'Empordà
On comprar estufes de pèl·let a L’Empordà

Aquest sistema presenta diversos avantatges amb les xemeneies. Per començar, és més net, ja que els residus producte de cremar combustible no surten a l’exterior. A més, es redueix el risc d’incendi i que volen que estiguin a prop de l’estufa puguin tocar el foc de manera accidental. Són automàtiques i també la majoria de models permeten regular-ne la potència calorífica, gràcies als seus reguladors del cabal d’aire que hi entra.

Comprar estufes de pèl·let a l’Empordà

Descobreixi amb nosaltres, com comprar estufes de pèl·let a L’Empordà, i tots els avantatges que les estufes de pèl·lets li poden brindar, i com instal·lar-hi la seva estufa de pèl·lets a l’Empordà.

About the Author

You may also like these