Xemeneies de llenya i pèl·lets a l’Escala

Chimeneas de leña en la Escala

Xemeneies de llenya a L’Escala

Des de XemeneiesPayet, xemeneies de llenya a l’Escala, sabem que una xemeneia de llenya proporciona més que calor; proporciona comoditat, nostàlgia i ajuda a crear records que duraran tota la vida. Les xemeneies de llenya i pèl·lets estan dissenyades per encaixar en el atrafegat estil de vida actual amb dissenys de “carregar i deixar” que faciliten la construcció i el manteniment d’un foc de llenya. Amb els nostres models es carrega menys, es talla menys i es transporta menys, cosa que resulta en un menor esforç general.

Xemeneies de llenya modernes

La línia de xemeneies de llenya modernes de XemeneiesPayet, compta amb les millors marques del mercat com Morso, Rocal, Faber, inspirades en el disseny, combinen impressionants imatges de flames, un estil i disseny inigualables i anys de confort. Hi ha alguna cosa realment única a arraulir davant d’una xemeneia de llenya. La sensació és de confort, calidesa, relaxació – o com diuen els danesos, Hygge. Amb XemeneiesPayet, xemeneies de llenya a l’Escala pot redescobrir l’amor etern pel foc natural i afegir calidesa a casa durant anys amb un producte de xemeneia de llenya que està recolzat per la millor garantia del sector.

Quin és el millor estil de xemeneia per a vostè?

Tradicional – Si heu tingut una xemeneia durant la vostra infància, recordareu tots els records que s’han creat al seu voltant. Vol oferir a la família la mateixa experiència. Aconseguiu la nostàlgia d’una xemeneia tradicional de troncs de roure amb flames dansaires que envolten els troncs partits rústics en un aspecte de maçoneria autèntic.

Lineal – Relaxeu-vos i gaudiu de la vida amb alguna cosa especial. Amb una xemeneia de gas lineal a l’última, es perdrà a l’àmplia flama i la brillantor del vidre il·luminat. Trieu entre impressionants longituds de fins a dos metres per crear un ambient acollidor amb un aspecte i una sensació de frescor.

Xemeneies de llenya a l'Escala
Xemeneies de llenya a la Escala

Quin marc de xemeneia ha de triar?

La xemeneia i el marc adequats són els que converteixen les primeres mirades en mirades duradores. A XemeneiesPayet, xemeneies de llenya a l’Escala, us donem totes les opcions.

En una lleixa de xemeneia, trieu entre opcions d’estil de bon gust que siguin cridaneres però que combinin amb el seu espai. Les opcions són infinites, però les pots limitar fàcilment al que busques. Escull també entre els prestatges de la xemeneia que combinin amb la teva decoració.

Afegiu encara més caràcter a la seva xemeneia amb un marc: els conjunts de pedra de granit, marbre i pissarra que creen impressionants combinacions al seu gust. Potenciarà la seva xemeneia com el punt de trobada natural on es reuneixen els seus éssers estimats. Consulteu la nostra oferta de fusta/pedra per veure les últimes combinacions.

About the Author

You may also like these